Highwayman Coat

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.


Hupun kanssa

Takkihan se oli hommattava, kun tuli ulkona vilu. Ostan takkeja ehkä noin kolmen vuoden välein. Nyt oli aika hankkia taas uusi, näin syntymäpäivien alla. Ja merkkihän on Necessary Evil, eli ”välttämätön paha”. Olen jo pitkään halunnut miesten kokovartalotakkia. Löysin jopa Matrixin Neon tyylistä, mutta se olisi ollut liian pliisu. Eräänä kauniina päivänä vaimoni sitten spottasi Deviantin verkkokaupasta Highwayman Coat -nimisen kokovartalotakin. Ilmeisesti takkia ei ole enää myynnissä, sillä sivua ei löydy.

Takissa on juuri sellainen huppu mitä olen etsinyt, eli vähän kuin Star Warsin jedeillä – iso ja löysä, sellainen että silmiä ei näy.


Highwayman Coat & rolle

Takkia sai ainoastaan XXL:nä, tosin pienenä sellaisena, mutta liian isohan se oli tullessa. Vein takin Ompelimo Tasosaumalle ja muutamassa päivässä sain kaulusta ja kainaloja pienennettyä ja nyt se on juuri täydellinen!

Ihastuin takkiin ikihyvin. Takki ei ehkä ole maailman asiallisin, jos mennään yt-neuvotteluihin, mutta ei sen tarvitse ollakaan. Juuri tältä haluan näyttää. Takissa ei ole taskuja, mutta camouflage-housuissani on liikaakin. Takki on hyvää kestävää laatua ja juuri sellainen kuin haluan. Deviant toimitti tuotteen vuorokauden sisään, joten puotia voin suositella täysin. Kaikki hevi-ihmiset heti ostoksille deviantiin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

8 kommenttia

 1. Gocom

  Tuntuuko nyt tarpeeksi maantierosvolta ;)

  Nykyaikana noita näkee paljon leffoissa ja aika monessa pelissä, aina Assassin Creedistä Fableihin, joissa noita pitää päällään vähän pahempi roisto.

 2. Petri

  Muistahan Rolle riipaista huppu pois päästä kun menet kauppaan tai kioskille, kun voi muuten syntyä sekasortoa jos luulevat sinulla olevan pahat mielessä. Voi tulla pippurisumutetta ja etälamautinta tattiin aika herkästi. :-]

 3. mustikkasoppa

  Petri, :DD

 4. Happy Halloween | Rollemaa.org

  […] Meidän oli tarkoitus pitää kauhuleffamaratoni, mutta se jäi pitämättä kun irkissä oli kivempaa (#pulina-kanava teki historiaa kun peak nousi 87 yhtäaikaiseen irkkaajaan). Varsinainen lahja oli takki, josta kirjoitin aikaisemmin. […]

 5. krieger

  Pitää ihan kysäistä, kun meinasin itse hankkia samanlaisen tuolta saksanmaalta tilaamalla, että oletko miten pitkä? Itse olen lähemmäs pari metrinen niin mietin riittääkö tuossa pituus.

 6. rolle

  Krieger, Olen 177cm. Takin pituus kannattaa tarkistaa tilauspaikaista.

 7. Tuloksellinen vuosi 2011 | Rollemaa.org

  […] hieman. Ei ole paljon ollut varaa muuttua, mitä nyt pari paitaa ja housua ostettu. Kokopitkän Highwayman Coatin käytön olen melkeinpä lopettanut – se on liian ohut ja epäkäytännöllinen. […]

 8. Muotibloggaus | Rollemaa.org

  […] nappeja, silloin kun täytyi jostain tuntemattomasta syystä näyttää asiallisemmalta. Uskollista Highwayman Coatia olen pitänyt sen ostohetkestä lähtien, mutta viime aikoina siitä on ruvennut repeämään […]