Heroes

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Heroes on amerikkalainen TV-sarja, joka kertoo erilaisten ihmisten kohtaamisista erilaisissa tilanteissa eri puolella maailmaa. Sarja sisältää paljon ratkaisemattomia mysteerejä ja muuttuu aina vain omituisemmaksi kun ihmiset löytävät itsestään uusia ulottuvuuksia ja havaitsevat todelliset kykynsä. Keitosta kehkeytyy loputon soppa, joka jakaa porukan sankareihin ja tyranneihin, hyviksiin ja pahiksiin.

Heroes-tv-sarjaa voisi nimittää kokonaisuutena eräänlaiseksi sankaritarinaksi, sillä se pohjautuu pitkälle yliluonnollisiin kykyihin ja saavutuksiin. Näyttelijät ovat tuntemattomampia (paitsi Clea DuVall, joka kuuluu mm. Carniví¡len tähtikaartiin ja Greg Grunberg, joka on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja sarjoissa ja pari muuta näyttelijää), mutta suoriutuvat rooleistaan sataprosenttisesti. Erityisesti pidän kokonaan uusista ja omaperäisistä näyttelijöistä ja heidän hahmoistaan. Hiro Nakamuraa näyttelevä Masi Oka on yksi suosikeistani.

Se missä the4400 epäonnistui, Heroes onnistui. Sarja on pääosin fantasiaa ja scifiä, mutta siinä on myös ripaus draamaa ja trilleriä ja se on erittäin koukuttava, kutkuttava ja jännittävä. Amerikassa Heroes on nyt tauolla (jatkuu 22.1.2007) kuten kaikki muutkin hyvät sarjat.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Frozenball

    Pitääpä kurkata, kun muutakaan katseltavaa ei ole (Lost, PB yms. tauolla)

  2. VH Rulz!!

    Aivan mahtava sci-fi sarja. Monet juntit vain ovat liian ennakkoluuloisia esim. näet pätkän sarjan jaksosta ja ajattelet: ”ompa typerä sarja ja varsinkin sen idea”, mutta sarjaa pitää katsoa ainakin 5 jaksoa että tajuaa että siinä on hyvä juoni, näyttelijät ja että ei se niin älytön sarja olekkaan. Suosittelen sarjaa kaikille jotka viitsivät katsoa edes vähän fantasia/sci-fi tyylisiä sarjoja. Annan sarjalle täydet 5/5 tähteä!