Herätyskello kusee

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Huomenta jälleen. Pistin illalla herätyksen jo kuudeksi, mutta varmaan sammutin sen ja jatkoin unia koska heräsin seuraavan kerran vasta puoli seitsemältä, joten en ehtinyt kuin käydä suihkussa ja juoda pienen kupillisen kahvia. Uutisten kirjoittaminen ei kotona onnistunut aamukiireen takia. Ei jaksais enää opiskella, mutta pakkohan se on. Tänään on taas ranskaa… en tiedä onko se hyvä vai huono juttu kun muut pääsee jo koulusta niin minä kituan vielä pari tuntia ranskan tunneilla.

Suunnittelin eilen matematiikan tunnilla uuden rollewebin ulkoasun ja aloitin sitä kotona. Menin koulun jälkeen suoraan toveri Juhanin luokse ja tulin kotiin vasta kahdeksalta, eli ehdin tehdä sivuja jonkin aikaa. Tällä hetkellä ulkoasu näyttää jo ulkoasulta, mutta siinä on vielä paljon tekemistä. Ulkoasusta tulee hieman leveämpi ja vasen paneeli pienenee huomattavasti ja tekstille tulee enemmän tilaa. Paneeliin laitan vain uusimman jutun ja jotain linkkejä tms. gallup tulee eri sivulle ja kysymys tulee etusivulle sillein ovelasti. Ulkoasusta tulee samantyylinen, mutta erilainen, näette sitten… saan sen toivottavasti tämän viikon aikana valmiiksi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä