Helmikuun toisen viikonlopun sekalaisia kuulumisia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Niin se vain taas meni, että viikonloppuvapaalla vain väsytti koko ajan juuri silloin kun olisi ollut aikaa omille jutuille. Piti tehdä kaikenmoista, mutta tuli sen sijaan vain pötköteltyä tekemättä mitään. Ei vain jaksanut. Sekä perjantaina, että lauantaina väsymys oli illalla niin kova että ei jaksanut päätä kannatella. Ja nyt tulee sitten taas perinteisesti nuristua blogissa ilman mitään aihetta. Pari elokuvaa tuli sentään taas katsottua, joskaan ei yhtäkään kovin hyvää. Olen suunnitellut jonkin verran myös ensi lauantain FME-reissua, mutta kyytiä ei ole vielä löytynyt. Junasta en haluaisi maksaa sataa euroa (meno-paluu).

Apple Planet
Creative Commons License Kuva: leoncillo sabino

Hankittiin aiemmin viikolla uusi web-kamera, jolla saa kuvattua fullhd-laadulla… huomaa, että on ajat muuttuneet siitä kun viimeksi ostin tuliterän webbiksen (joskus viitisen vuotta sitten). Silloin piti olla huone aika hyvin valaistu että siitä näki jotakin. Nyt tuo web-kamera on oikein videokameran veroinen. Tein jo muutamat videobloggaukset viittomakielellä, mutta homma kaatui siihen kun en jaksanut polttaa tekstityksiä flv-muotoon ja uupata videoita sivulle. Ihan vain väsymyksen vuoksi. Ja nyt nekin videot ovat jo vanhentuneita. Ei huvita lisätä jälkikäteen videota, jossa hehkutan perjantafiiliksiä ja puhun saunasta kun on oikeasti sunnuntai ja valmistautuminen maanantaihin. Niin erilaiset fiilikset nyt.

Iso postaus Nokian puhelimestani ja käyttämistäni softista on pitänyt myös kirjoittaa, mutta taidan lykätä senkin ensi viikolle. Yritän luvata kirjoittaa sen kuitenkin ennen kuin Androidilla varustettu helmeni saapuu. Paljon muutakin on pitänyt kirjoittaa. On pitänyt ja on pitänyt… Samu kävi tänään kylässä, mikä oli todella piristävää. Vaimo teki myös ihanan herkullista ruokaa. Kaikin puolin hyvä viikonloppu, vaikka en kaikkea ehtinytkään. Illan kruunaa herkut ja elokuva ja huomenna aamulla pääsee (huom, sanavalinta) taas paiskimaan töitä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä