Helluntainjälkeistä maanantai-aamua

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Unohdin että eilen oli helluntai. No, ei se kyllä minun elämään vaikuttanut kovinkaan paljoa. En vain päässyt siwaan, piti käydä R-Kioskilla. Eilen viiden jälkeen rupesi kyllästyttämään ja päätin lähteä Juhanille. Marko oli jo Juhanilla katsomassa loppupelejä. Tuli nälkä, joten päätin hakea pizzan. Hain sen, söin sen, tuli hyvä olo. Katsottiin Ruotsi-Venäjä loppuun, mikä päättyi 3-6 ja sen jälkeen lähdin kotiinpäin kirjoittamaan espanjan ainetta. Ostin matkalla R:ltä puolentoistalitran Fanta Free – Ananas & Grapefruit, joka oli tarjouksessa 1.90.

Tänään alkaa taas kymmeneltä ja bussi tulee kymmenen yli ja cappucino on vielä juomatta. Mietin taas vähän aikaa sitten että kuka näitä oikein lukee ja kuinka usein. Juhanilla tajusin että Marko ainakin lukee, joka päivä ja ei vain lue vaan opettelee kaiken ulkoa saadakseen piruilla minulle! Opettele Marko tämäkin sitten ulkoa, jooko. Hehe. Nyt pitää lopetella tämä takominen vähäksi aikaa. Ruokavälitunnilla käyn ostamassa uuden kynän ja kumin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä