Guittaras de Amor

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ehanaa olla kotona taas. Tulin kolmen maissa kitaratunnilta ja sitten pistin parin tunnin virustarkistuksen käyntiin ja nyt istun taas tässä (luonnollisella paikallani). Opettelimme kitaratunnilla soittamaan semmosta soolotyyppistä… harjoitusbiisinä stratovariukselta joku. Nyt kuuntelen musiikkia ja jatkan rolleweb v2 tekemistä. Versio 2 siksi koska uutena vuotena ilmestyi rolleweb ”the new generationin” ensimmäinen versio ja tuleva versio on toinen.

Jännittää. Huomisen ranskan tunnille tulee ranskalaisia kolme kappaletta Jyväskylän Yliopistosta ja niiltä pitäisi kysyä muutama kysymys. Kamalaa. Miksi jännitän? En tiedä, mutta sehän on varmaankin ihan luonnollista. Ei jaksais kyllä yhtään. Jään pois tunnilta… no eeen sentään. Katsotaan nyt, toivottavasti kädet ei tärise puhuessa.

Serverimme on vieläkin remontissa. Iskä asentaa koko hoidon uudestaan ja jos en vielä ole maininnut niin serveriin pistetään uusi linux, mandrake 10.1 päivityksillä ja samalla mysql tietokanta päivitetään ja jotain muuta sälää. Mutta valitettavasti asennuksessa on ongelmia kun ei muisteta miten se asennettiin. Eli kestää tavallista pidempään, mutta kärsivällisyys palkitaan. Sitten kun serveri on taas kunnossa niin se tarkoittaa sitä että rolleforum tulee takaisin world wide webin maailmaan. Sinne sitten kaikki.

Miten minusta tuntuu ettei näitä lue kukaan?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä