Green envy.theme

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Päätin tässä välissä esitellä parhaan ja uusimman teemani tekstipohjaiseen irc-clienttiin, irssiin (kokonainen opas tulossa). Teeman nimi on envy, eli kateus, lienee pälkähti päähäni teeman vihreydestä. Olen tehnyt paljon irssiteemoja, mutta tämä on niistä jotenkin hienoin ja samalla hillityin. Kyllästyin niihin sateenkaariväreihin, joten päätin luoda jotakin viileämpää.

Teema on jatkuvassa kehityksessä ja se on saatavilla täältä (tulossa myös irssi.org/themes -repositoryyn). Uusin versio päivittyy kyseiseen osoitteeseen aina tietyin väliajoin. Teemasta on myös olemassa pinkki versio, joka löytyy täältä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä