Green envy.theme

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Päätin tässä välissä esitellä parhaan ja uusimman teemani tekstipohjaiseen irc-clienttiin, irssiin (kokonainen opas tulossa). Teeman nimi on envy, eli kateus, lienee pälkähti päähäni teeman vihreydestä. Olen tehnyt paljon irssiteemoja, mutta tämä on niistä jotenkin hienoin ja samalla hillityin. Kyllästyin niihin sateenkaariväreihin, joten päätin luoda jotakin viileämpää.

Teema on jatkuvassa kehityksessä ja se on saatavilla täältä (tulossa myös irssi.org/themes -repositoryyn). Uusin versio päivittyy kyseiseen osoitteeseen aina tietyin väliajoin. Teemasta on myös olemassa pinkki versio, joka löytyy täältä.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä