Golfpallot ja muutto

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään heräsin kahden jälkeen, jonka jälkeen aloitin heti työt. Tein töitä ja elin tietokonemaailmassa iltaan asti. Kävin välissä syömässä ja hakemassa jääkaapista Mountain Dewn 1,5 litran pullon, jota hörpin siinä samalla kun työskentelin ja kesäilin. Reggae ja kesäinen dance soi iltaan asti, kunnes lähdin Juhanin ja Markon kanssa keräämään golf-palloja Sippulanniemeen.

Palloja löytyi 38. Tosi huonosti. Toissakesänä kerättiin jotain 200 palloa ja saatiin niistä jotain 100 euroa, jos oikein muistan. Minulla on ollut aina huono lukumuisti, joten jos muistat paremmin niin kerro minulle. Nyt olen Juhanilla ja lähden varmaan jossain vaiheessa iltaa kotiinpäin. Galleria on päivitetty ja tämän kesän digikuvasaldo pitäisi olla aina näkyvillä.

Huomenna aloitetaan remontoimaan minulle asuntoa alakertaan. 2 huonetta + wc, suihku ja minikeittiö. Olen nukkunut tämän viikon vielä sekaisessa huoneessa, tulevassa kämpässäni, koska siellä saa paremmin unta. En jaksa enää nukkua hikisessä parvisängyssä katon rajassa kahden veljen kanssa samassa pienessä huoneessa. Roudasin viime yönä jo vähän kamojakin, koska olen pikkuhiljaa muuttamassa. Ja kesä jatkuu. Ensi viikolla juhannusviikko, ah!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä