Globally Recognized Avatars

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Vaikka avatarista mutatoitunut gravatar on jo vanha ilmiö, moni netin käyttäjä ei vielä tiedä siitä mitään. Gravatarit ovat käteviä tunnistautumiskuvakkeita, kuten avataritkin. Avatareja käytetään kuitenkin yleensä vain implementoidusti käyttöympäristöissä, kun taas gravatar tunnistaa sähköpostiosoitteen ja näyttää sen pohjalta kuvan suurimmassa osassa sisällönhallintajärjestelmistä (kuten tässä WordPressissä) – siitä sen nimikin tulee: Globally Recognized Avatars. Suosittelen gravatarin luomista, sillä se piristää kivasti jokaista kommenttiboksia joka osaa lukea gravatareja. Luo gravatar täällä, prosessiin et tarvitse muuta kuin sähköpostiosoitteesi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä