Ghost Rider

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Suosittu Nicholas Cage näyttelee elokuvassa moottoripyörätaiteilija Johnny Blazea, joka tekee nuoruudessaan kohtalokkaan diilin itse paholaisen kanssa pelastakseen isänsä. Kun paholaisen poika vielä puuttuu asioihin, Johnny-pojalla onkin jo täysi työ pelastaa myös naisensa. Piru vie ensin pikkusormen, sitten koko käden…

Minun oli pakko katsoa Ghost Rider, vaikka sitä haukuttiin maailman huonoimmaksi elokuvaksi. Ei se niin huono ollut. Huono se kyllä oli, mutta ei erittäin huono. Tarina oli tympeähkö, mutta mitä voi odottaa elokuvaksi lähes suoraan muunnetusta sarjakuvasta? Erikoistehosteet puoliksi karmeita (negatiivisessa merkityksessä). Liekehtivä pääkallo näytti lähinnä hassulta. Nicholas Cage hoiti hommansa hyvin, häntä ei ainakaan voi osoittaa sormella. Elokuvassa oli myös ihan tarpeeksi sisältöä, vaikka luulin että aika tulee käymään pitkäksi. Eipä tästä oikein muuta pysty sanomaan. Katso harkiten.

2/5

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä