Final countdown

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään heräsin kuudelta päivittämään loppuja sivuistani, kuten buttonit ja blogin ulkoasun. Kävi harmillisesti kun unohdin monelta koe alkaa kun unohdin merkitä sen. Sen takia heräsin näin aikaisin. Luulen että se alkaa puoli yhdeksältä, joten menen puoli yhdeksäksi kouluun. Pitää lähteä puolelta kävelemään kaukaisemmalle pysäkille.

Koeviikon takia (ja osittain myös uuden ulkoasun takia) olen unohtanut kertoa viikonlopun kuulumiset. Perjantai oli ihan normaali päivä, söin karkkia ja katsoin leffan illalla. Perjantai-iltana Marko kysyi kaupungille kesätöitä hakemaan. Mentiin sit lauantai-aamupäivänä kahdentoista aikoihin pyörillä kaupunkiin ja kierreltiin eri paikoissa kysymässä. Oltiin kyllä vähän mattimyöhäisiä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Paikkojen kuuluisat sanat olivat ”täytä tästä hakemus”, ”postita tästä hakemus” tai ”tuo vapaamuotoinen hakemus” tai kuten suurimmassa osassa ”sori vaan, mutta kesätyöläiset valittiin jo viime viikolla. Ootte tän verran myöhässä”. Toivottavasti jotain heruu.

Pitäs vielä hakee jostain, mut kahdestatoista paikasta jo yritettiin. Käyn ehkä maalaiskunnan nuorisotoimessa kun siellä on se arvontajuttu. Viikko lapsia hoitamassa päiväkodissa í  la 250€. Mutta nyt on vajaa kymmenen minuuttia aikaa, joten täytyy tästä ruveta valmistautumaan lähtöön. Poltin pari päivää sitten mp3-cd:n ja nyt kuuntelen velipojan soittimella. Parasta. Jotain jäi nyt taas kirjoittamatta, mutta en muista enää. (Ei) Kai se mitään tärkeetä ollu.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä