Fiilisten uusi suunta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

28052009432

28052009432
@ Flickr

Tämä päivä alkoi varhain. Aamulla oli tytön neuvola ja lääkäri. Kotiin palatessa ruokaostosten jälkeen keskustassa oli taas joku eurovaalitapahtuma, tällä kertaa perussuomalaiset ja Timo Soini puhumassa. Edustamaan pääsi myös Juha Koistinen – liekö oikea nimi, suoraan Kummelista…

Äsken kävin sossussa, jäi nimittäin yksi sähkölasku jättämättä pinkkaan. Posti tuli tunti sitten ja toi mukanaan positiivisia yllätyksiä. Sain vihdoinkin ne kauan odotetut pääsykoekutsut jamkiin ja jyuhun. Niiden lisäksi tuli toimeentulotukipäätös ja tällä kertaa summa oli tavallista suurempi. Fiilismittari sai kertaheitolla uudet lukemat.

Olen edelleen ulkona ja lämmin on. Ihan hiki tulee. Tuulee paljon ja paljon lämpimämmin kuin aamulla. Mutta nyt tässä bloggailun lomassa on aika tehdä ostokset. Kävelin juuri kauppaan. Adios.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. snd

    Tänään tietääkseni tuli kaikille amk-linjoille hakeville pääsykoekutsut. Tradenomi-linjoilla on kuulemma yleensä ollu pääsykokeissa matematiikkaa, fysiikkaa, logiikkaa ja äidinkieltä. Pitänee siis ainakin itse ruveta katselemaan yhtälöitä jne. läpi varalle, jos vaikka ois unohtumaan päässy.

  2. rolle

    Olen käynyt kahdesti mediatekniikan ja tietotekniikan amk:n pääsykokeissa, ja juuri niissä oli noita ma/fy/ke ym, mutta minulle sanottiin että liiketalouden aka tradenomin pääsykokeessa ei mitata näitä mitä insinöörialoilla. Eli ei pitäisi olla noita, jos on niin voin jo heti valmiiksi sanoa että en päässyt.