FALLing

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Uusi värikäs ulkoasu on täällä! Tämä ulkoasu on ollut valmiina jo pari viikkoa, mutta olen kiduttanut itseäni ja kävijöitä lähes loputtomalla odotukselta. Nyt odotus on palkittu ja uusi ulkoasu on täällä. Kommentoikaa vapaasti, toivottavasti uusi ilme miellyttää teitä yhtä paljon kuin minua tällä hetkellä.

Operalla toimii, muilla näyttää bugaavan. Pitää vielä nopeasti viilata kaikki kuntoon, jotta osaatte haukkoa henkeänne täysin toimivalle kokonaisuudelle. Päivitelkääpä selaimianne hetken päästä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

10 kommenttia

 1. Kose

  Hienohan tää on! Paljon eri värejä ainakin löytyy.

 2. Ressu

  Ohan tää hieno, mutta tää kokosivun kokonen saitti antaa vähän portaalimaisen maun. Mutta vaihtelu virkistää ^^

 3. Chrono

  Täytyy sanoa että aika radikaali ulkoasu edellisiin verrattuna. Aika ovela. GJ!

 4. hrt

  Hyi, ruman väriset sivut!

 5. rolle

  Oho! Ensimmäinen negatiivinen palaute pitkästä aikaa. Ehkä tämän leiskan julkaiseminen ei ollutkaan niin viisasta ;-)

 6. Leo

  Hei, sinähän olet jälleen kerran onnistunut taiteilemaan loistavan ja (varsin) värikkään ulkoasun. Gratz! Niin kuin tavataan sanoa.

 7. newday

  Pidän tästä ulkoasusta paljon enemmän kuin edellisestä, sillä tämähyödyntää paljon paremmin esityspuitteita, eli näytön mittoja. Tässä on myös miellyttävä väritys – juuri sellainen, johon silmä ei väsy kovin helposti. Toivotaan, ettei tästä ainakaan huonompaan kovin pian vaihdeta.

 8. Bitten

  Hieno on. Logo tuo väriä muuten niin melko harmaaseen ulkoasuun ja nuo lehdet ja muut vastaavat rosoisuudet tuossa ylhäällä piristävät. Tykkään kovasti.

  Mutta kuuluuko tuolla alhaalla tosiaan lukea ’Simple Oldschool’?

 9. rolle

  Kiitos palautteesta :-) Tosiaan, footer jäi päivittämättä.

 10. Petri

  Oijoi. Oikein hieno. Tuo ”Top 10 urlit” on jännä keksintö, vaikka se on tainnut olla jo aiemmassakin versiossa mukana?