Etappi saavutettu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Tänään tuli Rollemaassa 2000 merkintää täyteen. Jotka muistavat minut ajoilta, jolloin räikeästi ja härskisti kopioin silloista idoliani Shaun Inmania (vaikka en sitä myöntänyt), – ja sitä ennen – saavat olla ylpeitä itsestään. Rollemaa on näyttänyt monenlaiselta ja ulkoasuja on kertynyt yhteensä yli kaksikymmentä (ellei enemmän), vaikka ulkoasujen julkaisutahti onkin viime vuosien aikana harventunut. Mitäs sitä hyvää vaihtamaan? Vaihtamalla ei parane.

Tähän mennessä blogiin on kertynyt 2558 kommenttia ja 174 rekisteröitynyttä lukijaa. Facebookissa Rollemaata fanittaa 142 henkilöä. Syötettä tilaa juuri nyt 125 lukijaa. Kiitokset kaikille lukijoille ja sivuillani viihtyneille!

Uutta ja vanhaa Rollemaata
Yllä Rollemaa vuodelta 2006, alla vuodelta 2005 (silloin vielä Rolleweb).

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Miko

    Tuo Rolleweb-aikainen biljardipallo(?)-ulkoasu on edelleen se minun lemppari, varmaankin osaksi siksi että se oli silloin käytössä kun ensimmäisen kerran sivuilla vierailin.

    Huonoja ulkoasuja ei näillä sivuilla ole tainnut koskaan ollakaan. En kyllä niitä ensimmäisiä ole päässyt näkemään, olisiko niistä kuvamateriaalia missään?

  2. Rolle

    Ei biljardipallot vaan lasipallot, jotka itse mallinsin Cinema 4D:llä taannoin :-) ensimmäisiä ulkoasujani tein jo 90-luvun puolella, mutta niitä en kehtaa julkaista. Ennen palloulkoasua on montakin, joista ehkä joskus voisin kuvankaappaukset julkaista – jos niitä on edes tallessa. Vanhimmat olen kopioinut jo cd-levylle.