Epäkeskittyminen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Piti kirjoittaa monta hetkeä sitten, mutta on ollut muuta tekemistä. Muuten vaan yritin saada gallerian toimimaan tyydyttävästi ja vihdoin tein sen. Hiihtoloma alkoi, tämä se on elämää. Suunnitteilla on mm. nukkuminen pitkään, kavereiden kanssa oleminen, valokuvaaminen, lasketteleminen ja koodaaminen (tietysti). En tälläkertaa keskity niinkään rollewebiin, vaan enemmänkin valokuvaamiseen ja omaan galleriaan. Pitäisi kai selittää jotain viime päivien tapahtumista. Torstai-iltana menin Juhanille yöksi. Katsottiin viimeisimmät tähtiportit kahdeksannelta tuotantokaudelta ja valvottiin myöhään. Aamulla heräsin kahdeltatoista kun Marko P. tuli myös Juhanille. Lähdin siinä jossain vaiheessa kotiin ja päivitin gallerian.

Tänään heräsin yhdeltätoista, mutta en tehnyt aamulla mitään ihmeellistä. Vein petivaatteet ulos tuulettumaan, sillä on jälleen aika vaihtaa ne. Btw, ne ovat vieläkin ulkona tuulettumassa. Toivottavasti eivät kokonaan lumen peitossa. Laitoin koneeseen stereot takaisin, koska isukki ei enää tarvinnut niitä. Sain takaisin vanhat pioner-jättikajarini, ah. Kunnon surroundit nyt. Musiikin kuunteleminen on parasta nyt. Katsoin tänään vain yhden jakson Smallvilleä, taitaa olla uusi ennätys. Sain nhl:n toimimaan päivityksillä. Nyt voin pelata Juhania vastaan kotoa käsin. Taidan mennä jo nukkumaan. Joka päivää ei tuhlata valvomisen aiheuttamaan nukkumiseen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä