En keksi otsikkoa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

No niin. Nyt olen siis kirjaston nettikoneella. Espanjan tunti meni ihanan nopeasti. En ehtinyt kuin jutella Villen kanssa <- huomaa, teen uusia tuttavuuksia. "Ilmoittaudu virkailijalle ennenkuin käytät konetta", luin lappusen. Menin kassalle tai no... joku ajanvaraus se on kuiteski. Jäi takki koulun naulakkoon, jossa oli kirjastokortti. Onneksi kirjastotäti oli armelias. Ihanaa kevättä. Aiaaai, jos tätä menoa jatkuu (toivotaan niin) niin kesä tulee jo huhtikuussa. Täällä Cygnauksen lähellä lumi on jo melkoisen sulaa, jos penkkoja ei lasketa. Aurinko paistaa eikä ulkona ole edes kylmä. Siistiä. Siistiä. Siistiä. Siistiä. Kesä tulee. Siistiä. No nyt katkes taas ajatus. Miksi mun sekin pitää aina ilmoittaa. Jos katkeaa ajatus niin silloin yleensä - tai kaiken järjen mukaan - pitäisi loppua kirjoittaminenkin, mutta minulla näin ei ole. Tykkään ajatella samalla kun kirjoitan. Anteeksi vain. Jaksaisikohan niitä eväitäkin syyvvvä täällä kirjastossa. Eeeeen tiijä, voi vierustoverit vähän kattoo.

Njoh. Olisi varmaan aika kertoa viikonlopun tapahtumista. Olen kilttihöpöpoika, en siis juo enkä polta enkä tee muutenkaan mitään epämoraalista tai tyhmää, senkä takia minulla on varsin mukava viikonloppu. No… luonnollisesti nukuin pitkään, kuten aina. Heräsin lauantaina jossain yhden viiva kahden maissa. Soittelin siinä kitaraa… hei, olen tainnut jo kertoa tämän, vai olenko? No soitin kitaraa ja kuvasin soittoani, kunnes Marko soitti… JOO OOON KERTONU. Eli en kerro. Skip, skip —– : Sunnuntaina tulin sit Juhanilta viiden aikaan kotiin voitettuani nhl matsin venäjällä. Oli tosi kivaa.

Hihiii. Quiizz. Tein taas kyselyn. Kuinka hyvin tunnet minut? Kotisivuni rollemaa.fi infosivu minusta saattaa auttaa… kokeilkaa tutut ja tuntemattomat (:

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä