Elämän vihreät virheet

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

EI toimi! Miksi et toimi bbclone?! Ei pala pinna, mutta ärsyttää… asensin uusimman julkaisun bbclone-statseista ja huomasin että se käyttää jotain ihme lukitusta tuossa tallennusjärjestelmässä. No joo… turha siitä täällä on valittaa, kukaan ei kuitenkaan ymmärrä mitä mä täällä säädän. Pitäisi kai tehdä läksytkin joskus. Ei tullut muuta kuin matematiikkaa, kerrankin, voisi tehdä ne jossain välissä.

Olen nyt siskon koneella kun velipoika pelaa taas innoissaan aom:ää. Älkää kysykö mistä aom on lyhenne, en jaksa vastata. Selvittäkää vaikka itse jos olette niin uteliaita. Sanon vain sen, että se on niin tylsä peli että en vieläkään jaksa uskoa miten se jaksaa pelata aina sitä samaa peliä samojen nettikavereiden kanssa. No joo… pelit on aina tylsiä. En pelaa pelejä, jotenkin vain olen semmoinen. Olenko tylsä? Ehkäpä.

Vaihdoin käyttäjäkuvan, jotta masentuisitte. Kuva kuvaa hyvin minua. Olen usein tuollainen. Anteeksi. Pitäsi kai vaihtaa se johonkin pirteämpään. Hei! Nyt keksin! Ährggregrlmm, se on toisella koneella. Anteeksi kovasti kun ajattelen ääneen, tai no, mitäpä suotta pyytelemään anteeksi, eikös se ole päiväkirjan idea?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä