Eilinen ja huominen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Eilen oli siis huono päivä. Kaikki aukoivat päätään kaikille ja kaikki meni muutenkin huonosti. Päivästä ei ole mitään kerrottavaa. Olin koneella kolme tuntia illalla ja lähdin yhdentoista jälkeen Markon kanssa mopolla kaupunkiin. Kävin ostamassa edin ja menimme Juhanille pelailemaan PES5:sta ja nhl 2004:ää. Pepsiä ja karkkiakin oli. Ja irkkasin Veikon läppärillä. Veikko lähti Nilsiaan tämän viikon alussa ja sain valtuudet käyttää hänen konettaan.

Kun tein lähtöä, huomasin että mopedin vasen jalkatuki oli löystynyt ja karhi katukivetystä aina kun sellaisen ylitti, joten päätin vähän kiristää sitä. Kun väänsin mutteria kireemmälle, koko jalkatuki tipahti! Kyllä nyt pikkuveli taas suuttuu. City on hänen nimissään. Mopohan hajoaa käsiin. Sytytystulpan hattuakin joutuu melkein pitämään kiinni samalla kun ajaa. Ei meinaa pysyä. Ilta venähti aamuun. Pääsin nukkumaan vasta viideltä, jolloin oli jo valoisaa ja aurinkoista. Tänään heräsin Good Morning playlistin avulla 9.30. Laitoin vahvistimeen yhdistetyn iPodin herättämään minut hyvällä aamumusiikilla. Jeremy Camp – Restored ja Casting Crowns – Lifesong ehtivät saada minut pirteäksi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä