Ei voi olla totta!

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Melkein jotakuinkin tasan vuosi sitten lukitsin itseni alasti ulos täällä Jyväskylän Kangaslammen saunatiloissa. Tänään tein saman uudestaan, vahingossa. En näemmä oppinut virheistäni. En voi muuta kuin nauraa, tämä ei voi olla totta. Tällä kertaa otin kuitenkin kylpytakin päälleni, puhelimeni ja avaimeni mukaan. Ajattelin avaimeni avaavan oven. Mutta ei, helvetin tyhmä ovi kun kumpikaan asujan avaimista ei sovi. Tästä pitää tehdä joku nootti. Avain sopii ulko-oveen, saunan sisäoveen ja asunnon oveen, mutta ei saunan ulko-oveen. Mitä ihmettä?

/doh
Creative Commons License Kuva: striatic

No, ulos jäätyäni iski sama adrenaliinipurkaus, mutta samalla olin huojentunut siitä, että pääsin sentään aidan yli takaisin sisälle ja minulla oli jotain vaatetta päällä. Saunatilat olivat sisältä päin säpissä, joten olin pakotettu soittamaan huoltopäivystykseen. Sieltä huoltomies saapui muutaman minuutin sisällä. Selitin hyvin tilanteen ja hän kertoi yleisavaimen sopivan saunan ulko-oveen. Ihmettelen vieläkin miksei oma avaimeni sovi. Minulla on ollut tapana fiilistellä löylyjen jälkeen lämpimässä tuulessa saunaolutta juoden. Ties kuinka moni on jäänyt ulos jumiin…

Kannattaa lukea vuoden takainen kommellukseni, niin tiedät mistä puhun. Hulvatonta. Täytyy laittaa ToDo-listalle ”tee saunatiloihin ”älä avaa tätä ovea!” -lappu”.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Petri

    Onneksi nyt on lämpimät kelit. Ei kahta ilman kolmatta. :-D Yritän estää itselleni tapahtumasta tuollaista muistamalla, ettei ulko-oven ulkopuolelle saa mennä ilman avainnippua ja kännykkää.

  2. Rolle

    Joo, mulla jäi tuplatraumat nyt. Onneksi muistin tällä kertaa kylpytakin, puhelimen ja avaimet. Outo juttu, että avaimet eivät oveen käy.