Dolby Surround with Packard Bell

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Huoh. Bloggaaminen ei ole enää minulle pakkomielle. Kesän loppupuolella kirjoittaminen on muuttunut pakkopullaksi, kuten kaikki muukin. Nukun entistä pitempään ja olen entistä vähemmän ulkona. Johtuu tietysti osittain siitä, että nyt on ollut pientä sadetta ja ukkosta monta päivää putkeen. Viikon tapahtumat ovat olleet seuraavanlaiset: Herääminen kahdentoista ja kahden välillä -> koneelle istahtaminen tunniksi tai pariksi -> paniinin tekeminen iltapäivällä -> alias-sarjan tuijottaminen paniinin kera. Saatiin pari päivää sitten uusi dvd-soitin, kun vanhaan tuli teknisiä ongelmia, eikä sitä voinut enää korjata. Ostettiin Packard Bellin dvd-divx-dolby-soitin, jolla tosiaan voi katsoa pakattuja videotiedostoja, kuten divx-xvid-dvdrippejä. Siitä johtuukin että olen näinä sadepäivinä katsonut aliasta kahdeksan kajarin ja 32′ tv-näytön kotiteatterilla suoraan divx:ltä.

Olen tietysti myös valokuvannut, mutta en ole laiskuuttani jaksanut pistää kuvia nettiin, varsinkaan tänne rollewebiin. Pelkään pahoin, että rollewebin portfolioon ei enää tule päivityksiä, sillä en jaksa päivittää kahta paikkaa yhtäaikaa, deviantartia ja rollewebiä. Siksi vain linkitän nykyisin uudet tuotokset rollewebistä deviantartiin. Rollewebin maailmaan ei kuulu mitään kummoisempaa, paitsi että joitakin kuvia laitoin gallerioihin ja suunnitteilla on irc-bouncerin asentaminen tuohon linux-serveriimme. Nyt kun tuli puheeksi: tulkaahan kaikki rollewebin tukijat kanavalle Quakenettiin. Anteeksi taas kun jäi lyhyeksi, mutta enpä jaksa kertoa jokaista pientä yksityiskohtaa elämästäni. Enkä kyllä muistaisikaan. Yksi huono puoli tässä päällisinpuolin kertomisessa kyllä on, nimittäin se, että alatte luulla kirjoittamani perusteella, että elämäni olisi yksitoikkoista. Väärin. Ei se ole, ainakaan minulle. Hyvää loppukesää kaikille, nauttikaa viimeiset lomaviikot täysillä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä