Depressiohoitajalla käynti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Kävin eilen aamulla siellä terveysasemalla puhumassa masennuksestani. Minulla oli pienet paineet, sillä en tiennyt mitä sanoisin, mutta yllättävää kyllä – aika kului loppuun, enkä ehtinyt kertoakaan niin paljon kuin suunnittelin. Puhuin ihan perusasioista, arkielämästä ja sitten myös masennuksen syistä. Puhenaiheet vaihtelivat perhesuhteista työpaikkaan ja omiin ajatuksiin. Tein myös kuuluisan testin, jonka mukaan minulla on kuin onkin masennus; ei mikään vakava, muttei lievimmästäkään päästä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä