Costa Del Sol

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Huomenta. Päätin kirjoittaa jo varhain, etten unohda. Torstain ja perjantain välisenä yönä, eli vajaan vuorokauden päästä lähden perheeni kanssa Espanjaan kahdeksi viikoksi. Olen siis poissa 10.2.-29.2.

Talvella Costa Del Solissa ei ole niin kuuma kuin kesällä, mutta sääennustukset lupaavat ylimmillään +20 celsiusta. Muu perhe on ottanu pessimistisen asenteen että siellä ei ole muka lämmin. Minusta se on hyvä talvilämpötilaksi. Kerron yksityiskohtaisemmin kun tulen takaisin. Kuvien kera tietysti. Nyt cappucino-moment.

Huom! Serverillä olevat sivut, kuten mm. stardesigns, keskustelufoorumi, recommendations eivät toimi, sillä serverikone laitettiin loman ajaksi kiinni. Hyvää tulevaa talvilomaa teille rollewebin kävijät ja hyvää Espanjan matkaa minulle!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä