Clark pelastaa taas maailman

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Smallvillen kuudes tuotantokausi lähti liikkeelle. Ensimmäinen jakso yllätti täysin. Viidennen tuotantokauden loppujaksoja katsellessa olin melko varma että Tom Wellingin möllötystä, Clarkin ja Lanan hömpötystä ja riipaisevia dialogeja tulee olemaan vielä seuraavassakin kaudessa. ”Sano että et rakasta minua” – ”En rakasta sinua”…

Ensimmäisessä jaksossa Lana ja Clark eivät huomioineet toisiaan lainkaan. Lexistä tulee yhä vaarallisempi ja kryptonilaiset kummajaiset sekaantuvat yhä enemmän planeettamme maan elämään. Unohdetaan hyvät ja huonot puolet vähäksi aikaa ja keskitytään seuraamaan uusia jaksoja. Jakso 2 ilmestyy 5.10.2006.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

6 kommenttia

 1. Simba

  Aaw, menin missaamaan tän jakson.
  No seuraava pitää kyl katsoa

 2. rolle

  Heh, en seuraa sarjoja Suomen aikaan, vaan Amerikan esitysaikaan, eli et missannut mitään. Kuudes tuotantokausi tulee Suomen TV:stä vasta vuoden tai parin päästä.

 3. MrRessu

  Viides tuotantokausi alkaa juuri subilta, kun vuori loppuu. Juu, oli ihan hyvä jakso. Tuosta kuvasta tulikin mieleen, että onkohan sam tulossa enään ollenkaan takaisin?
  Jimmy tuli piireihin mukaan tässä jaksossa. :-)
  Ja jätkä kuvaa edelleen nikonilla \o/

 4. ....

  Kökkö sarja.

 5. Uusia loistavia tv-sarjoja – Walking Dead ja Game of Thrones | Rollemaa.org

  […] jatkuvat. Kesken on jäänyt (jos ei itse sarja niin spin-off) mm. Battlestar Galactica, Star Trek, Smallville, Andromeda, Carniví le, vain sen takia kun ovat sisältäneet liikaa tylsiä jaksoja, eikä sarja […]

 6. 41 arvostelua – Kaikki katsomani TV-sarjat tähän mennessä | Rollemaa.org

  […] viitsi spoilata, jos joku sarjaa vielä katsoo, mutta aika turhat kymmenen kautta loppujenlopuksi. Yli kuuden vuoden takaisessa bloggauksessani vielä tykkäsin […]