Blogiarkistot

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Päätin taas kirjoittaa. Kirjoittaminen on niin mukavaa. Katselin juuri vanhoja päiväkirjojani vuosilta 94-2000. Vielä on tallella yksi vanhimmista, josta kannet ovat jo irronneet. Lueskelin niitä yks ilta ja naureskelin hassuille jutuille. Mulla oli tapana kirjoittaa kaikkia hassuja tarinoita kahdeksan ikäisenä. Kivaa että on kivaa. Kivaa että on viikonloppu. N’est pas? Aion lisätä tästä eteenpäin kuvia viesteihini, kun tuo kamerakin on.

Viime viestistä lähtien en ole oikein tehnyt muuta kuin kuunnellut musiikkia ja juonut ediä. Niin joo, siivosin huoneenkin ja soitin kitaraa. Opin Green Dayn – American idiot, joka on varmasti tuttu biisi itse kullekin. Vielä on vajaa tunti aikaa ennen kuin lähden Juhanille. Voisin sitä ennen laittaa bbclonen toimimaan omalla serverillä. Ei kauas puusta pudonnut, nimittäin isäni on guru.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä