Blogi toimii

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Blogi toimii taas, hienoa! Uusi vuosi meni räjähteitä käsitellessä. Kaksi kassillista raketteja meni hetkessä, heti kun kello löi kaksitoista. Ystäväni Lauri tuli Lappeenrannasta viettämään meille uutta vuotta ja nyt on aika lähteä saattoretkelle. Eli hyvää uuden vuoden alkua kaikille! Ja sen verran vielä päivityksistä, että rollewebiin ei ole lähiaikoina tulossa mitään. Koulun lopputyö on tekemättä, mutta ei sitä ole paljoa enää jäljellä, yritän saada myös keskeneräiset sivuprojektit valmiiksi ennen joululoman loppua.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä