Blog: Osoite päivittynyt

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Syy miksi otsikossa on sana ”blog”, on ilmeinen: Olen hiljattain päivittänyt rollemaan blogin juuriosoitteeseen. Eli kun ennen blogiin tultiin osoitteella www.rollemaa.fi/blog, se on nykyään pelkästään www.rollemaa.fi. Ensin mainittu osoite ohjautuu uusimpaan merkintään, jonka otsikossa on sana ”blog”.

Päivittäkäähän siis linkkinne, ettei bloggausmeemi saa liikaa suosiota. Se on nimittäin nyt Luetuimmat-listan kärjessä… Toinen erityisesti huomioitava asia on että päivitin juuri Rollemaan WordPressin versioon 2.9.1, sekä pluginit uusimpaan versioon. Ilmoittakaa, jos löydätte virheitä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Petri

    Tuollaisissa muutoksissa kannattaa säätää .htaccessin tai vastaavan avulla jonkinlaisen uudelleenohjauksen vanhoista osoitteista uusiin osoitteisiin. Voi muuten tippua hakukoneiden kautta saapuvat kävijävirrat aika paljon ja aika äkkiä.

  2. rolle

    Totta. Pitääpä laittaa ToDo-listaan. En ole vain ehtinyt.