Asunnonhakupuuhissa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Mikä ihme siinä on että kun katsoo ”annetaan vuokralle” -ilmoituksia niin puolet on ”Annetaan vuokralle yksiö […] opiskelijatytölle/tytölle/naispuoliselle” -tyylisiä ilmoituksia? Olettavatko ihmiset että tytöt ovat jotenkin hyväkäytöksisempiä, vai onko tämä Suomi täynnä perverssejä?

Selvää sukupuolisyrjintää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

8 kommenttia

 1. mustikkasoppa

  Nyt kun katsoin itsekin ko. sivustoa ja sama huomattu. Älä lannistu, kyllä se kämppä vielä löytyy. :) Meinaa olla vähän kiven alla nuo.

 2. Petri

  Kokeile laittaa oma ilmoitus lehteen, sellainen persoonallinen. Lehti-ilmoituksen kautta miekii sain nykyisen kämpän.

 3. taddels

  sun pitää vaan soittaa kaikkiin niihin mihin halutaan tyttö ja sanoa että halut sen kämpän.

 4. Gocom

  Tai sittten muokkaat persoonasi mahdollisimman naiselliseksi mekkoja ja meikkejä apuna käyttäen. Näin on kämpän saanti aivan varma nakki ;D

 5. Zonny @ IRCnet

  Laita hakemukset Jyväskylän seudun nuorisoasunnoille ja Jyväskylän vuokra-asunnoille. Odottele kuusta kahteen ja muuta. Saatpahan tasalaatua kohtuuhintaan – toisin kuin yksityisiltä vuokratessa (ellei ole tuttu vuokranantajana).

 6. rolle

  Zonny: Juu olen laittanut ja soittanut kerran. Jonoa kuulemma. Soittelen ja häiriköin tällä viikolla lisää VVO:ta OVV:ta, Nuorisotaloja ym.

 7. a

  ”Tai sittten muokkaat persoonasi mahdollisimman naiselliseksi mekkoja ja meikkejä apuna käyttäen. Näin on kämpän saanti aivan varma nakki ;D”

  …ja vuokranantajan reaktiosta saa varman youtube-videon kun totuus paljastuu ;D

 8. Asunnonhakupuuhissa jälleen | Rollemaa.org

  […] viimeksi 17. Syyskuuta 2007 asunnonhausta, ja nyt aihe on taas tullut ajankohtaiseksi, kun etsimme perheellemme sopivampaa […]