Tositarina marraskuun parhaasta päivästä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään on se päivä kun hän täytti 18 ja koulun käytäville asennettiin nettikoneet. Koulun viimeisillä tunneilla hän tyri maantieteen kokeessa jättämällä alueen lukematta. Bussissa hän mietti syntymäpäiviään. Rollella ei ollut suuria odotuksia, eikä hän pettyisi jos ei saisi yhtään lahjaa. Lauran ja Sampsan antama kortti piristi kyllä päivää suuresti.

”Täällähän on joulu!”, Roni sanoi ensimmäisenä olohuoneeseen astuessa. Sohvalla oli lahjoja, joita hän ei ollut odottanut ja äiti oli leiponut Rollelle maukkaita suklaaleivoksia ja kattanut pöydän sipseillä ja karkeilla. Ja jääkaapissa oli hänelle tarkoitettu limsapullo! Rolle oli aivan innoissaan ja halasi äitiä kiitokseksi. Käärepapereiden alta löytyi pöytävalaisin ja värikynäsalkku, jossa oli kaikki maailman värit puuväreistä öljyväreihin. Sitten Rolle istahti tietokoneelle ottamaan lisää onnitteluja vastaan. Hirveissä fiiliksissä hän jatkoi naputteluaan ja huomasi että häntä kuitenkin rakastetaan. Tällä viikolla ei ole syytä masentua!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

16 kommenttia

  1. Abbe

    Onnea! Aika kivat fiilikset varmaan sait kun tulit kotiin :P

  2. Vinski

    Kyllä nyt on ainakin hetkeksi masennus ja muut huolet pois päiväjärjestyksestä. :) Huomasin, että ihan älyttömän moni oli onnitellut sinua IRC-galleriassa. Mahtoi tosin johtua siitä, kun hommasit itsesi ”mun kuva” paikalle. ;)

  3. Tanskis

    Onnea, Rolle! Felicidades! (Perjantaina espanjan koe)

  4. Kose

    Onnittelut vaan munkin puolesta! :)

  5. rolle

    Kiitos kaikille onnitteluista edellisessäkin viestissä :)

  6. Miika

    Onnea! Onko kiva olla iso?

  7. Juhani

    Muista syyvvä!!

  8. taddels

    Onneks vaan…
    But! where is the Wombuter?

  9. taddels

    hihihihihihihihihih
    hoohohohohoho
    heheheheehehe

  10. Bitten

    Waah! Myöhässä… Eilen kun luin tämän, luulin, että siinä puhuttiin joulusta… :S

    Onnea!

  11. veke

    menitkö saman tien punaiseen lyhtyyn kuolaamaan??

  12. Alex

    Myöhästyneet onnittelut! :)

  13. rolle

    Kiitos onnitteluista vielä kerran :)