Anti-Jääkiekkoilija

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Se on sitten taas kaksi tuntia koulupäivästä takana. Kuten jo taisin ilmoittaa, meillä oli luistelua Hippoksen harjoitusjäähallissa. Hirmuinen jääkiekkoilija kun olen, jouduin käyttämään koulun luistimia kun en saanut mistään lainaksi ja omat ovat käyneet ajat sitten pieneksi. Ainoa hyvä juttu luistimissa oli että ne olivat täysin sopivat, minun kengännumeroani 43. Muuta hyvää niissä ei sitten ollutkaan. Terät olivat ruosteessa ja niitä ei ollu terotettu varmaan koskaan ja luistimet näyttivät siltä kuin niitä olisi käyttänyt jokainen oppilas koko Suomessa. Vanhatkin ne olivat… noo, kyllä niillä luisteli. Pääasia että pääsi jäälle. (älkää naurako, mutta en ole ikinä oppinut jarruttamaan luistimilla).

Kielten opiskelu on kummallista. Välillä niitä rakastaa, välillä ei jaksa yhtään ja joskus tuntuu siltä ettei opiskelusta tule yhtään mitään, saati sitten puhumisesta. Tänään on taas ranskaa ja nyt tuntuu siltä ettei millään jaksaisi. Semmosta se on… aamulla surfatessa tajusin muuten että Mozillaan on kaikkia lisäklikkeitä, joten vakiinnutin tulikettuni ja poistin operan. On se Firefox silti parempi kun siihen on tottunut ja kun siinä kerran on hiirieleetkin. Tänään pitäisi asentaa foorumi taas ja palauttaa tietysti viimeisimmät varmuuskopiot, jotta päästään taas keskustelemaan.

Huomasin muuten että uusi rolleweb lamettaa Internet Exploerilla, kun ei semmoista roskaselainta tule käytettyä muualla kuin täällä koulussa. Pitääpä korjata kyseinen table myös IE:lle sopivaksi, käyttäähän sitä sentään suurinosa ihmisistä, vaikka minun mielipiteeni on että IE on itsessään spywarea.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä