Aivoissa toimii: ei mikään

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Voi sentään. Kun saisi tämän bloggausrytmin taas päälle. Toisaalta en itsekään jaksa lukea sellaisia blogeja joissa päivityksiä tulee 10 minuutin välein ja laatu on sen mukaista. Mutta täytyyhän se myöntää että enää en osaa enkä ehdi kirjoittaa samalla tavalla kuin joskus aikaisemmin…

Tuubaahan minä taaskin lähdin kirjoittamaan, mutta kirjoitan hyvää tuubaa, eikös niin? Perheisän täysipäiväistä elämää vietän ja työstähän se melkein käy. Sain Lotan päivähoitopaikkaa ajettua eteenpäin, mutta se alkaa vasta elokuussa päiväkotien siirryttyä kesälomalle. Suurimpina syinä vaimoni vakava sairaus, sekä oma masennukseni. Tuntuu että voimat on aina lopussa, mutta siitähän kerroinkin jo viimeksi.

Viikonloppuna oli FilmTownin euron päivät ja vuokrasin muutamia elokuvia. Invention of Lyingiä ei ole vieläkään tullut dvd:lle ja kyllä harmittaa. Se on sellainen elokuva jonka tahtoisin nähdä.

Vähiin käyvät pälpätykset taas. Olen tässä kehitellyt pulinan sivuja ja kanaavaakin. So long, and thanks for all the fish!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä