Äijän uudet housut

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ostin Underground Storesta uudet housut itselleni. Aikomuksena ostaa uusia vaatteita jo kauan sitten, joten sen kerran kun ostin niin päätin siitä myös hehkuttaa. Viimeksi ostin housut joskus puolitoista vuotta sitten (kirpputoriostoja ei lasketa). 4 vuotta sitten ostamani farkut ovat vieläkin käytössä, rockhenkisesti repeytyneet polvista ja taipeista auki. Kesäisin oikein mukavat.

Tavoitteena on hankkia lisää raskaamman sarjan kuteita. Näitä housuja en edes kokeillut, näin heti että ne sopivat. Ja sopivathan ne. Kyseisen kastin housut ovat yleensä luokkaa isommat, joten arvasin että tällaiselle laiheliinille kävisi parhaiten S-koon housut. Pitänee olla lihomatta. Teki mieli ostaa uusia lävistyskorujakin, mutta jätin seuraavaan kertaan…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. soppa

    Hienot on! Mukavaa kun sait housuilles vaihtelua. :-D