Äänestä seuraavaa kirjoitusta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 8 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Kirjoittelen eri blogeihin tavaraa, jonka myötä jälleen oma henkilökohtainen blogini (jota juuri luet) on jäänyt vähemmälle huomiolle. Julkaistuja kirjoituksiahan täällä on yli kymmenen vuoden ajalta yhteensä 1559 kappaletta, mutta myös luonnoksia on huimat 97 (joista tosin poistin ei-enää-ajankohtaiset aiheet sekä oikeasti sellaiset mistä ei enää ole mitään hajua tai muistikuvaa). Näistä osa on pelkkiä otsikoita ja ideoita, osa jopa lähes kokonaan loppuun asti kirjoitettuja tekstejä, joita en ole jostain syystä saanut julkaistua. Yleensä itsekritiikki tai viimeistelemättömyys syynä, joskus en ole vain yksinkertaisesti kerinnyt tai jaksanut.

Edellä mainituista syistä ajattelin pistää määrittelemättömäksi ajaksi äänestyksen pystyyn ja julkaista äänestyksessä tällä hetkellä työstössä olevien bloggausten otsikot. Katson miten tulee ääniä ja jos joku aiheista selkeästi nousee muiden yläpuolelle, se todennäköisesti boostaa kirjoitushalukkuuttani. Pistä siis ääntä ja mielellään jopa kommenttia alle niin katsotaan mitä Rollemaassa nähdään seuraavaksi!

[democracy id=”2″]

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

 1. Petri

  23.4. eniten ääniä ovat saaneet:

  1) Windows, Linux vai Mac?
  2) GitHub ja koodaamisen ilo
  3) 15 eniten käyttämääni sivustoa

  Äänestäkää GitHub-vaihtoehtoa! ;-)

 2. Rolle

  Hehe, kiitos osallistumisesta! odottelen vielä tovin. Mukava nähdä, että jutut kiinnostaa.