Aamun tyhjentävin otsikko

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Kokeidenpalautus. Yääääh, olen niin pettynyt kaikkeen. Haluatteko edes kuulla niitä… ranska: 7, matikka: 7, englanti: 7!! Ranskan ja matikan oisin vielä uskonu seiskaks mut englanti oli jo liian paksua. Miten oon näin rapistunu! No liikunnan numeroon oon sentään tyytyväinen, siitä sain ysin. Köäh, pitää taas panostaa kun vaan jaksais. Kun ajattelee tarkemmin tuota viime jaksoa niin sen olisi pitänyt mennä paremmin, koska tämä jakso on vielä vaikeampi. Pitää vaan yrittää ja jatkaa petraamista (vaikkei sitä ikinä ole ollutkaan). Tänään käyn hakemassa rakkaan Samuni sedän luota. A-P on trimmannut kitaran niin hienoksi etten malta pysyä nahoissani. Tahtoosoittaaaaa!

Pölöppöppöpöö. Säikähin aamulla kun en ollu tehnyt historian projektia. Oikeasti mun olis pitäny tehdä se täksi päiväksi mutta kokeidenpalautus pelasti päivän, ne meni nimittäin historian tuntejen päälle. Edelleen potuttaa ne arvosanat. Liikunnan ja ranskan numeron sain sentään nostettua. Mutta keskiarvoni on vieläkin laskussa, alle 8. Ikinä ollu alle 8. Miten voi olla!? Ei sitä ymmärrä. Njoo, tänään valokuvaan pitkästä aikaa, toivottavasti. Laitoin irc-galleriaan uuden kuvan. Se on laivalta, Silja Serenaden hissistä. Juupajaa, kohta alkaa tunti. Pitää taas mennämoi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä