4: Rise of the Silver Surfer

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Upea nelikko on taas täällä. Herra Kumikalle ja rouva Voimakenttä suunnittelevat naimisiinmenoa samalla kun maapalloa järisyttävät oudot ilmiöt. Käy ilmi että kyseessä on ulkoavaruudesta tullut hopeinen olento, joka lentää kovaa surffaten hopealaudalla. Myös henkiin herännyt sähkömies Victor von Doom on kiinnostunut kummajaisesta – varsinkin sen voimista. On jälleen aika pelastaa maailma varmalta tuholta…

Jälleen uusia sarjakuvaelokuvia. Marvelin sarjakuviin pohjautuvan Fantastic Fourin toista osaa katsoin varauksella, sillä ensimmäinen osa ei aikoinaan vetänyt edes toista silmää päästäni. Jatko-osa oli kuitenkin yllättävän hyvä, sillä yleensä – varsinkin tällaiset – jatko-osat ovat huonoja. Juoneen oli selkeästi panostettu tällä kertaa ja tehosteetkin olivat hienoja. Supervoimat ja uudet friikit kykyineen saivat kivan mausteen uuden tulokkaan myötä. Vaikka elokuvassa ei ollutkaan mitään kunnon ansioita, se on silti ihan hyvää sateisen päivän viihdettä.

3.5/5

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä