Kohti ylioppilastutkintoa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Kuten olette varmaan jo huomanneet, aloitin taas elokuva-arvostelujen kirjoittamisen. En siksi, että en keksi muuta kirjoitettavaa, vaan siksi että tykkään taas arvostella elokuvia. Viimeksi ongelmana oli se, että katsoin liikaa elokuvia enkä sen takia ehtinyt arvostella niitä. No, niin katson nytkin, mutta nyt minulla on enemmän aikaa kirjoittaa niitä, sillä olen lukulomalla. Ei, tämä ei myöskään tarkoita sitä että käytän koko lukulomani elokuva-arvostelujen tekemiseen. Pitäähän sitä muutakin tehdä, kuten esimerkiksi nukkua, katsoa lisää elokuvia, käydä ystävien luona. Niin ja tuota noin, lukea kokeisiin.

Äidinkielen tekstitaidon koe ja kuuntelut ovat takana. Äidinkielen koe meni ihan hyvin, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä tulee. Ruotsin kuuntelu yllätti, sillä en todellakaan osaa ruotsia. Tai no enemmänkin avokysymykset yllättivät, sillä osasin listata kaikki pyydetyt viisi asiaa esimerkkeineen. Englannin koe meni huonommin kuin syksyllä, tai ainakin siltä se tuntui. Seuraava koe onkin vasta maaliskuun puolivälissä. Siihen asti rentoilua kotona.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä