1200 Microgramista Özgür Caniin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Päätin tänään ottaa tehtäväkseni kuunnella hävyttömän ison musiikkikokoelmani (numeroista/)A:stä Ö:hön (kyllä, Ö:täkin löytyy, mm. Özgür Cania) ja katsoa kauanko siinä menee. Tietenkään rupea järkeäni heittämään ja yhteen menoon kuuntelemaan, vaan aina kun olen musiikinkuuntelumielentilassa (24/7, trust me). Lista alkaa 1200 Microgramsista ja päättyy siis Özgí¼r Caniin. Saa nähdä tuleeko tästä mitään.

Musiikki on osa elämääni monella tapaa. Minulla musiikki ja rytmi ei rajoitu mihinkään, vaikka en iskelmää täysipäiväisesti kuuntelekaan. Kuuntelen tietysti eniten metallia, mutta mukaan mahtuu myös kasa post-rokkia, punk rokkia, rokkia ylipäätään, elektronista musiikkia ja jopa radiohittejä. Viimeksi korvaan tarttui legendaarisen Dead or Aliven You Spin Me Round (Like A Record) -biisistä Dopen tekemä cover, joka todellakin upposi.

Olen myös löytänyt uusia ulottuvuuksia melodiseen kuolometalliin ja mustaakin mustempaan black metalliin. Viimeisimpiä löytöjä black metallin puolella ovat mm. Bathoryn Nordland I-II ja Satyriconin Now, Diabolical. Satariel, Neaera ja Sybreed taas vetävät puoleensa melodisen death metallin saralla. Se tämän yön musiikkikuulumisista. Nyt soi ibizalaisten Riktamin ja Bansin musiikki, eli 1200 Micrograms.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä