WordPress send private email plugin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Mietin tässä viime päivinä miten tavoitan vanhat lukijani, koska en pääse käsiksi rolleweb.nettiin enää ollenkaan. Tämänhetkisetkin lukijat ovat varmasti löytäneet Rollemaan ihan sattumalta. Selailin tuossa WordPressin lisäosia ja löysin pluginin, jolla voi lähettää sähköpostia kaikille rekisteöityneille käyttäjille. Lähetinpä heti, mutta viesti ei tullu ainakaan itselleni. Joku voisi kertoa toimiko kikka vai ei. Jos ei, joudun keksimään jotain muuta. Ehkäpä puskaradio ajan mittaan tavoittaa kaikki vanhatkin lukijat. Voitte myös kertoa kaverille, jos tiedätte että joku luki blogiani. Kiitos.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä