Syksyn lomaviikko

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Syysloma:

  1. Hyvät (yö)unet
  2. Saunat
  3. Paljon viihdettä; leffoja ja sarjoja
  4. Ystäviä, kavereita
  5. Ei sressiä mistään!

Mahtavat syyssäät, ihanat unet, karkkia ja paljon sarjoja. Mitä syyslomalta voi enää toivoa? Limsaa ei ole ollut. Rahaa ajoittain. Olen ollut paljon ystävien luona pelaamassa ja pitämässä seuraa. Juhani sai kissat hoitoon Kettusen perheeltä. Ovat tosin kovin säikkyjä. Itse olen ollut yökyöpeli; nukkunut päiviä ja valvonut öitä. Eilen lähdin yhdeksän aikoihin liikenteeseen pyörällä. Käytiin Markon ja Juhanin kanssa Tikan kentällä potkimassa palloa. Kentän valot sammuivat kymmenen aikoihin, jonka jälkeen oli aikomus lähteä kotiin, mutta pyöräilinkin spontaanisti kaupunkiin Ronin luokse. Olivat pelaamassa PESsiä, kuten tavallista. Liityin seuraan ja hauskaa oli.

Tällä viikolla voisin käydä elokuvissa katsomassa jonkun hyvän leffan, käydä kavereilla ja valvoa myöhään. Mummo soitti ja kysyi voisinko mennä Nikon kanssa haravoimaan pihaa ja jäädä vaikkapa yöksi joku päivä, mutta en jostain syystä jaksanut lähteä. Mummo asuu liian kaukana.

Taidan lähteä tästä saunaan ja nukkumaan. Hyvää syyslomaa itse kullekin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä