Saavutuksia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Voitin hiljattain Webmaster Forumin valokuvauskilpailun jokseekin wanhalla äitienpäiväkukka-otoksellani. Äänestys meni tasan minun ja moderaattorin välillä, joten ihmiset äänestivät uudestaan. Hyvin meni.

613flavah said: Rolle hasn’t replied to my PM yet, so if by the first of Feb he hasn’t replied, I’m going to go ahead and pick the next theme myself.

Seuraava teema onkin sitten ”Valentine’s Day”. Hö. Aika vaikea aihe, koitan kuitenkin keksiä jotain. Ja rollemaa.fi domain menee tänään maksuun. Toinen pitkä vuosi odottaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä