Roskapostiset, hävetkää!

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Avasin tässä popmailini ja päätin sitten tarkistaa postit vanhalta saunalahden osoitteelta, joka on on ollut minulla kymmenvuotiasta lähtien. Osoite oli ensimmäinen mikä minulla on koskaan ollut ja osoitehan kuuluu ronny [at] nic.fi. Lähettäkää sinne lisää roskapostia, nimittäin kuten jo tuli sanottua, katsoin postini ja ihmettelin mitä ihmettä se rupee nyt downloadaa; reilut 4000 viestiä saapunut! Kaikkee ihme viagraa ne onki tyrkyttäny vuosien varrella. Taitaa olla puoli vuotta ku viimeks tarkistin viestit nykyisestä saunalahdesta, entisestä nicistä ja sillonki oli vaan päälle 2000. Ironista eikö vain?

Tässä kestää kyllä tunti ku nää lataa kaikki, mut haluun nähä mitä kaikkee ne on postittanu mulle. Jospa siellä on jotain järkevääkin seassa. Hassua tässä on vielä se että 1 kymmenestä menee roskapostikansioon, eikö se enempää tunnista spämmiksi? Jeh, taidan kohta siirtyä korjailemaan kuolleista noussutta foorumiani, sillä hymiöt eivät edelleenkään näy ja joitakin vanhoja modeja on asentamatta. Kohta tulee ennätys jos kirjoittelen tätä tahtia. Tähän mennessä 5 merkintöä päivässä on ennätys, mutta kaipa sekin joskus rikkoutuu.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä