Rollemaan syöte twitter-vapaaksi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jotkut luonnostaan kyrpiintyvät jatkuviin tilapäivityksiin (twitter/facebook). Nyt kun blogissani on käytössä Twitter Tools, eli twitter on integroitu blogiviesteihin, kovin moni ei halua tilata enää rollemaan tavallista RSS-syötettä. Siksi päätinkin keksiä tähän ratkaisun. Löysin WordPressistä natiivina toiminnon syötteen osoitteessa, joka karsii pois haluamani kategoriat.

Sinä RSS-feedin tilaaja, joka et tykkää jatkuvista syötepäivityksistä, tilaa tämä syöte. Lisään tämän vielä tuonne blogin alaosaan. Voisin saman tien laittaa oletussyötteeksi. Parempi elämä taas kaikilla.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä