Rollemaan Google-status

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 10 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Piti tulla ihan ilmoittamaan, että Rollemaa on hakusanalla suomen euroviisukappaleet tänään 3. kesäkuuta 2009 ensimmäisenä! Google-statukseni nousee päivä päivältä (ja virtuaaliveitikkani kasvaa). Kokeilin tuossa muitakin suosittuja hakusanoja ja Rollemaa.org oli järjestään top-5 joukossa.

Hassua on, että euroviisuista etsinyt päätyykin tänne lukemaan tietotekniikasta, tai God Is An Astronaut -rokkibändin paitaa etsinyt päätyy Rollemaahan lukemaan masennuksesta. Näin on nimittäin käynyt. Muista että minulla on käytössä Woopra ja Google Analytics. Etenkin Woopran Live -ominaisuuden ansiosta näen ketä sivua selaa parhaillaan, kuinka kauan he ovat olleet sivulla, mitä sivua he juuri nyt lukevat ja muuta kivaa pikkutietoa. Kunhan Woopran kehittäjät päivittäisivät vielä sen pikaviestimen, niin pääsisin Rollemaan kautta häiriköimään kävijöitä pop-up-viesteillä… hähä.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä