Rollemaalla on nyt lisenssi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Blogilistan uusista käyttöohjeista on riidelty mm. erään kohdan suhteen, jossa sanottiin ainakin aikaisemmin jotain että palveluntarjoaja on oikeutettu jossain määrin käyttäämään blogin tekstejä suoraan esimerkiksi teoksessa ilmaiseksi. En nyt muista miten kyseinen pätkä meni, mutta kohtaa on ilmeisesti parannettu lukuisien valituksien ja listalta poistumisien vuoksi. Vaikka minua kyseinen pykälä ei haittaisikaan, rekisteröin silti Creative Commonsin Nimeä-Epäkaupallinen-Ei muutettuja teoksia 1.0 Suomi -lisenssin Rollemaa.orgin teksteille ja ulkoasuille.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä