Rollemaalla on nyt lisenssi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Blogilistan uusista käyttöohjeista on riidelty mm. erään kohdan suhteen, jossa sanottiin ainakin aikaisemmin jotain että palveluntarjoaja on oikeutettu jossain määrin käyttäämään blogin tekstejä suoraan esimerkiksi teoksessa ilmaiseksi. En nyt muista miten kyseinen pätkä meni, mutta kohtaa on ilmeisesti parannettu lukuisien valituksien ja listalta poistumisien vuoksi. Vaikka minua kyseinen pykälä ei haittaisikaan, rekisteröin silti Creative Commonsin Nimeä-Epäkaupallinen-Ei muutettuja teoksia 1.0 Suomi -lisenssin Rollemaa.orgin teksteille ja ulkoasuille.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä