Puhelu mummille

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Käänsin juuri tekstiksi Veeran puhelun mummilleen. Veera halusi vain toivottaa hänelle hyvää äitienpäivää ja totta kai halusin antaa siihen mahdollisuuden. Oli yllättävää huomata että osaan litteroida lähes reaaliajassa. Veera kuuli kaiuttimen puheesta osan, mutta teksti oli merkittävä apu sujuvaan puheluun. Jossain vaiheessa kesää lähdemme käymään Kajaanin kauniissa luonnossa tapaamassa Veeran mummia, kivaa. Niin ja hyvää äitienpäivää kaikki äidit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä