white and black digital device

Picasa > picflick > Flickr

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Flickr:llä tuotettu merkintä:

Rolle mustassa Duudsonit-kylpytakissa istumassa sohvalla juomassa Mountain Dewiä puolentoista litran pullosta. Lähikuva, johon on rajattu pullo ja kasvot. Kasvoilla neutraali virne, hampaat kuitenkin hitusen näkyvissä.

100302-205825_800
Taitaa olla tällä hetkellä uusin kuva minusta. Otettu 2.3.2010. Kunhan testailen Picasan Flickr-uppausominaisuutta ja samalla miten yhteistyö toimii blogin kanssa.

Erehdyin ensiksi asentamaan picasa2flickrin, joka on tarkoitettu vain Windowsin Picasalle. Linuxille tarkoitettu picflick ei lähtenyt tämän Windowsin version asennuksen jälkeen jostain syystä toimimaan, mutta sain kuitenkin pienellä kikalla oikean nappulan näkyviin. Tuntuu mahtavalta., @ Flickr

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä