Perusperjantai

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilen oli taas se sama perus-perjantaipäivä. Menin Juhanille viettämään iltaa. Pelattiin nhl ja pelasin UO, sitä tavallista. Lainasin Esalta ison kasan hyviä animesarjoja. Great Teacher Onizukaa, lisää GTO:ta, Trigunia, Kenshiniä ja jonkun leffan. Ilta venähti johonkin puoli kolmeen, jolloin lähdin yöbussilla kotiin.

Tänään nukuin puoli kahteen. En jaksa tehdä tänään mitään. Ainakaan lähteä mihinkään. Sampsa ja kumppanit olivat järjestäneet jotkut illanistujaiset Lehtisaaressa, mutta haluan kerrankin olla lauantain kotona. Joulukalenteri päivittyy! Kasper teki minulle php-pohjan kalenteriin, joten tästä lähtien joulukalenterin pitäisi päivittyä automaattisesti. Uudistan muutenkin näitä sivuja tänään. Terve.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä