Paavo Pesusieni

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Spongebob Squarepants on tällä hetkellä hauskin sarja jota seuraan. Simpsonit ovat myös hauskoja, mutta välillä on sellaisia jaksoja, joiden sisältämät vitsit eivät jaksa naurattaa. Spongebob saa minut repeilemään joka kerta. Ääninäyttelijät ja ilmeet ovat niin mahtavia. Seuraan montaa sarjaa tällä hetkellä. Hassua kyllä, meillä ei ole koskaan ollut televisiota kotona.

Ei mitään uutta taaskaan. Olen vain lenkkeillyt, katsellut sarjoja ja jääkiekon mm-kisoja, ottanut rennosti. Oli vaan ihan pakko kertoa miten hauska Spongebob oikeasti on. Hyvää kesän jatkoa sinulle.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä