Pää-yskä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Aaach. Sairas päänsärky. Viikonloppu meni liian nopeasti. Lauantaina olin aamupäivästä töissä, menin töiden jälkeen seuraamaan JyP-Jokerit jääkiekko-ottelua. Taisi olla viimeinen kerta taas, Jokerit voitti 4-3. Ottelun jälkeen menin Juhanille, josta lähdin kymmenen jälkeen kotiin bussilla. Kotona katsoin Conanin Suomijakson ja pari jaksoa American Idolsia. Taisin valvoa johonkin kuuteen. Sunnuntaina nukuin pitkään ja lepäsin. Luin illalla ruotsin kielioppikokeeseen. Huomenna on rästiin jäänyt uskonnon koe. Huoh. Pääsisinpä jo kotiin, päätä särkee.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä