Pää-yskä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Aaach. Sairas päänsärky. Viikonloppu meni liian nopeasti. Lauantaina olin aamupäivästä töissä, menin töiden jälkeen seuraamaan JyP-Jokerit jääkiekko-ottelua. Taisi olla viimeinen kerta taas, Jokerit voitti 4-3. Ottelun jälkeen menin Juhanille, josta lähdin kymmenen jälkeen kotiin bussilla. Kotona katsoin Conanin Suomijakson ja pari jaksoa American Idolsia. Taisin valvoa johonkin kuuteen. Sunnuntaina nukuin pitkään ja lepäsin. Luin illalla ruotsin kielioppikokeeseen. Huomenna on rästiin jäänyt uskonnon koe. Huoh. Pääsisinpä jo kotiin, päätä särkee.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä