Onnistujan päivyri

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Joululahjaksi saamani päivyri / kalenteri on tullut tarpeeseen. Joka ilta kun menen nukkumaan, kirjoitan huomisen tekemiset tai muistettavat asiat ja saman päivän tekemiset kalenterin täytteeksi. Samalla muistan vähäpätöisemmätkin asiat, koska päivitän informaatiota aivoihin joka kerta kun katson kalenteria. Tämä on myös ensimmäinen kalenteri, jossa on valmiiksi ruudut rukseille ”Muistan / Teen” -kohdassa. Ennen piirsin ruudut ja jutut aina itse ja kun olin saanut asioita tehtyä, piirsin ruksit piirtämääni ruutuun. Ja nyt muistan enemmän aiheita bloggaamiseen. Iloista. Kiitos äiti.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä