On jo aikakin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Hirveä jano. Ei jostain syystä nukuttanutkaan, joten valvon tässä taas neljän näytön edessä. Netti oli katki välillä 21 ja 00, saisivat elisan pojat jo korjata yhteyden. Nyt ei ole taas onneksi kahteen tuntiin pätkässyt.

Join äsken vettä, mutta pitää hakea taas uusi lasillinen kylmää h2o:ta… kuuma päivä tekee joskus tepposet. Wowia tässä olen taas mättänyt. Ajattelin lopetella ja mennä nukkumaan kunhan saan 32 leveliä täyteen. Joo, elämätön elämä. Hyvää aamuyötä.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä